Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2015, 20:42   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Aldatan Eş Nasıl Yakalanır?



İhanet gini durumlarda tek yapabileceğiniz eşinizin nerede olduğunu ve size gerçekten doğruyu söyleyip söylemediğini düşünüp durmak olacaktır. Aldatan bir eşi nasıl yakalayacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin.
  1. Aldatan bir eşin belirtilerini tanıyın. Eşinizin: daha eleştirel ve kavgaya eğilimli olması; size uzak davranması, zamanını ve duygularını sizinle paylaşmaması; sevişmek istememesi; daha iyi veya farklı giyinmeye başlaması, yeni iç çamaşırları satın alması ya da saç modelini değiştirmesi veya boyaması aldatmanın bazı belirtileridir.
  2. Eşinizin cep telefonu faturasını kontrol edin. Konuşulan dakikalarda bir artış var mı? Bir veya iki numaraya daha sık arama yapılmış mı? Bu aramalar özellikle de eşinizin güya toplantıda veya evde olmasına mani olan başka bir işte olduğu zamanlarda mı gerçekleşmiş?
  3. Eğer farklı banka hesaplarınız ve kredi kartlarınız var ise, bunları da kontrol edin. Otel odası veya çiçekçi gibi olağandışı harcamalar var mı? Bu yerleri arayarak bilgi almaya çalışabilirsiniz.
  4. Eşinize hafta sonu için bir iş gezisi veya bir ziyaret için şehir dışına çıkacağınızı söyleyin ancak şehir içinde kalın. Bir araba kiralayarak, evinizi fark edilmeyeceğiniz bir uzaklıktan izleyin. Eşiniz evden çıkarsa, onu takip edin; aradığınız cevaplara bu şekilde ulaşmanız olasıdır. O evden çıkmazsa, bekleyerek eve kimin gelip gittiğini kontrol edin.
  5. Eşinize açıkça sorun. Belki eşiniz de itiraf etmenin bir yolunu arıyor olabilir ve dürüstçe durumunu size anlatabilir.
  Alıntı Hızlı Cevap