Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2015, 20:33   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Erkeğin Evlenmek İstediği Nasıl Anlaşılır?



Evliliğe hazır olan bir erkek, her konuyu uzun vadede düşünüp, sizi gelecek hedeflerine dahil eder. 'Burası tam çocuk yetiştirilebilecek bir mahalle' ya da 'Şu çok amaçlı araçlarda ihtiyacın olabilecek her şey mevcut' gibi cümleler de daha üstü kapalı şekilde bırakılan ipuçları olabilir.
Mali Durumunu Daha Farklı Ele Alır
Evlilik düşüncesine sahip bir erkeğin önceliği, aile kurmaya hazırlıklı olmak adına, evlilikten önce maddi durumunu güvence altına almaktır. Erkek arkadaşınız ortak bir banka hesabı açma önerisinde bulunabilir, ki bu da muhtemel evliliğinize işaret ediyor olabilir.
Karakterine Aykırı Davranır
Erkek arkadaşınızın farklı davranması; örneğin, hiç huyu olmamasına rağmen heyecanlı davranıyorsa, bu bir evlilik teklifi habercisi olabilir. Kıyafetlerini düzeltmek gibi, tekrarlayıcı vücut hareketleriyle bu gergin enerjisini açığa çıkarabilir.
Zamanını ve Enerjisini Size Ayırır
İstekli bir erkek size 'bütünüyle kendini açacak', sizi ailesi ve arkadaşlarıyla tanıştıracaktır. Sizinle evlenmek istiyorsa, hayatındaki önceliğin siz olduğunuzu belirtecektir. Evlilik teklifinin geleceğine dair bir diğer işaret ise sizden bahsederken 'özel' ve 'tek' kelimelerini kullanmasıdır.
  Alıntı Hızlı Cevap