Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2015, 20:04   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Karınızla Barışmanın Yolları



İlişkinizde birkaç basit adım ve bazı manevi yaklaşımları kullanarak evliliğinizdeki tartışma ve anlaşmazlıkları nasıl çözeceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin. Bu yöntemler her hangi bir dine veya inanca ait değildir ve herkes tarafından kullanılabilir.
1-Anlaşmazlığa neyin sebep olduğunu bilmeniz gerekir. Gününüzün sakin bir anında, kendinizle baş başa kalarak neyin anlaşmazlığa sebep olduğunu düşünmelisiniz. Tartışma anında karınızın size söylediği ve sizin ona söylediğiniz her şeyi yeniden zihninizde canlandırarak tartışmanın doğrularını ve yanlışlarını tartın.
2-Barışmak için hoş bir şeyler yapın. Karınıza en sevdiği yemeği yapmayı, ona güzel bir buket hazırlamayı veya yapmayı sevdiği bir şey için ona biraz imkan vermeyi düşünebilirsiniz.
3-Bunları yaptıktan sonra "Özür dilerim" diyerek ona hatanızı telafi edeceğinizi söyleyin. Özrünüze tebessüm ederek güzel sözlerinize sevinecektir. Tartışmayı yeniden başlatacak bir konuşma yerine, ikinizin de ilgisini çekecek farklı bir sohbet başlatmanız gerekir. Bu adımı evinizin sıcak köşelerinde yapmanız önerilir. Ne de olsa, sevgi evde başlar.
4-Son olarak, dışarıya özgü bir etkinlik de düşünebilirsiniz. Bu adım da yakınlık ve yaratıcılık gibi unsurları içermekte ancak bunu daha kültürel bir açıdan yapmaktadır. Kadınlar ilişkilerde yaratıcılık arzuladıklarından karınızın hoşuna gidebilecek şeyleri düşünmeniz önemlidir. Göl kenarında güzel bir yürüyüş, birlikte vakit geçirmenin basit bir yoludur. Bu yürüyüş sırasında ona iltifat ederek kalbini okşarken elini de tutmayı unutmayın.
  Alıntı Hızlı Cevap