Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2016, 19:33   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Kumral Tenlilere Yakışan Saç Renkleri

Kumral Tenlilere Yakışan Saç Renkleri

Kumral Tene Uygun Saç Tonları

Ünlüler dünyasında karşımıza en sık çıkan ten renklerinden biri, kumral tenlilerdir. Beyaz ten ile hafif bronz görünümlü bir ten rengi arasında bir yerlerde olan kumral tenliler, saç ve makyaj renkleri konusunda en avantajlı kişilerdir. Dünya starlarını da göz önünde bulunduracak olursak, bakalım kumral tenli bayanlar en çok hangi saç renklerini tercih ediyorlar?

Kumral tenli bayanlar arasında hem koyu renkleri, hem de açık renkleri tercih eden bayanlar var. Eğer sarı ve sarı tonlarını tercih edecekseniz, kumral tenlilere yakışan saç renklerinin başında altın sarısı renkleri geliyor. Bu renkleri tüm saçınıza uygulatabileceğiniz gibi, kahverengi saçlarınıza uygun tonlarda bir altın rengini, gölge ya da balyaj olarak da tercih edebilirsiniz.

Kumral tenli bayanlar için tavsiye edilen saç renklerinden biri de, açık bakır rengidir. Son yıllarda da en çok tercih edilen renklerden birisi olan açık bakır rengi, ünlü bayanlar tarafından da sıkça tercih edilmektedir. Kumral tenlilere yakışan diğer bir saç rengi de altın kahverengidir. Kahverengi saçlar için de uygun olan bu renk, saçlara ve tene canlı bir görünüm kazandırmaktadır.
  Alıntı Hızlı Cevap