Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ağustos 2016, 19:06   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Külotlu çorap modelleri





Külotlu çorap kadınlar için vazgeçilmez ürünlerden biridir. Vazgeçilmez olması belirleyici olmalarıdır. Özellikle modern bir mini etekle birlikte özellikle ince değil çok kalın bacağı göstermeyen tarzda külotlu çorapların giyilmesi daha modern bir görüntü verirken aynı zamanda özellikle abiye bir kıyafette de ince külotlu çoraplar vazgeçilmezdir.



Desenli külotlu çoraplar, fileli çoraplar, yine birçok kıyafeti tamamlayıcı tarzdadır. Külotlu çoraplar arasında, kendinden desenli olmalarının yanında ayrıca taşlı olan modellerde mevcuttur. Taşlı olan modellerde yine abiye ve fantezi giyimde sıklıkla kullanılmaktadır. Külotlu çorap bayan aksesuarları içerisinde önemli bir ayrıntıdır. Özellikle ve sadece bayanlar tarafından kullanılmaktadır.



Birçok özelliği bulunan külotlu çoraplar özelikle yapıları ile de alım gücünü düşürür veya yükseltir. Kaliteli ürünler kullanmak istiyorsanız ve hijyen konusuna önem veriyorsanız o halde, özellikle belli başlı markalar adı altında üretimi gerçekleştirilen külotlu çorapları kullanmanız faydalı olacaktır. Külotlu çoraplar biçimleri ve iplikleri gereği de birbirinden ayrılırlar. Dokunuşu yumuşak ve hassas olmalılardır.



Özellikle 60 denye ye kadar kalınlıkları bulunan bir bacak giysisidir. Denye özellikleri çorapların incelikleri ve kalınlıklarını gösterir. Külotlu çoraplarda denye farklılıkları kıyafetle de bütünleştiğinden dolayı kıyafet seçimlerinde de özellikle nasıl bir çorap giyileceği konusuna dikkat edilmeli ve en doğru çorap giyilmelidir. Her kıyafet her çorapla birlikte kullanılmaz ve dolayısı ile külotlu çorap önemli bir ayrıntıdır.


  Alıntı Hızlı Cevap