Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2015, 20:57   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Evde Saç Boyamanın İncelik ve Püf Noktaları

Evde Saç Boyarken Dikkat Edilecekler

Evde Saçımızı Nasıl Boyayabiliriz ile Evde Saç Boyamanın İncelik ve Püf Noktaları Nelerdir sorularının yanıtları sizlerle.
Yüksek ücretler ödeyerek bir kuaför ya da güzellik merkezinde saçınızı boyatıyor fakat memnun kalmıyor musunuz? Saçlarınızı istediğiniz gibi özgürce boyamak ve çok daha ucuza mal etmek mi istiyorsunuz?
Bu yazımızda evde saç boyamanın incelikleri, evde saç boyamanın püf noktaları hakkında bilgiler bulabilirsiniz.
Kuaföre verdiğiniz paralar sizi yorduysa, bir arkadaşınızın ya da eşinizin yardımıyla evde saçınızı kendiniz boyayabilirsiniz. Fakat her işte olduğu gibi saç boyamada da bazı incelik ve püf noktaları bulunmaktadır.

Evde Saç Boyamanın İncelikleri ve Püf Noktaları

Evde kesinlikle saç tonunuza göre 2 ton açık ya da koyu tonlarda boyama yapmayın. Renk açıcı maddeyi kontrol etmek oldukça zor olduğu gibi bu konuda bilgi sahibi olan birinden yardım almanız gerekir. Hayal kırıklığına uğramamak adına bu konuya dikkat edin.
Genellikle saç boyamada uzman kişiler kirli saça boya yapılmasının yıpranmayı daha fazla önlediğini söylemektedir. Saçın yıkanmadan önce kirli halde doğal olarak bulunan yağı, yıpranma ve kırılmayı önleyecektir.
Eğer ilk defa kendi başınıza evde saç boyamayı deniyorsanız geçici boyaları kullanmaya çalışın. Ancak geçici boyaların saç renginizi açmayacağını unutmayın.
Daha kolay ve etkili boyama için saçı 4 – 5 parçaya ayırmak yararlı olacaktır. Bir toka yardımıyla ayırdığınız saçınızın her parçasını ayrı, ayrı boyayın.
Bir kuaför ya da güzellik merkezinde saç boyama sırasında kullanılan kap, fırça ve eldiven gibi tüm araçlarınız boyama sırasında hazır olsun ve ihtiyaç anında kullanın.
  Alıntı Hızlı Cevap