Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2015, 20:37   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Yaşlı Görünmemize Neden Olan Saç Hataları

Genç Gösteren Saç Bakım Yöntemleri ve Saç Biçimleri

Yaşlı Görünmemize Neden Olan Saç Hataları ve Çözüm Yolları, Yöntemleri ile teknikleri nelerdir açıklamak istiyoruz.
Pek çok bayanın sıkça düştüğü hatalardan birisi saçların yanlış kesimi ve boyamasıdır. Kişiyi olduğundan daha yaşlı gösteren bu gibi durumlar, olgunluk olarak adlandırılsa da hoş bir görüntü yaratmamaktadır.
Bu yazımızda yaşlı görünmeye neden olan saç hataları, yaşlı gösteren saç şekilleri ve yaşlı gösteren saç boyaları hakkında bilgiler bulabilirsiniz.
Bir bayan için en önemli noktalardan birisi olan saçlar, yalnızca güzel görünmeyi değil aynı zamanda ruh halini de yansıtmaktadır. Yanlış kesim, boyama ve toplama gibi durumlar olduğundan daha yaşlı görünmeye neden olmaktadır.
Yaşlı Görünmeye Neden Olan Saç Hataları

Yanlış ve aynı boyda saç kesimi, saçın her yerinin aynı uzunluğa sahip olması, yaşlı görünmenize neden olmaktadır. Daha genç görünmek için aynı boy kesim yerine kat, kat kesim yapılması yararlı olacaktır.

Mekanik araçların yani saç şekillendirici ürünlerin sürekli kullanılması, saçlarda yıpranmaya ve daha yaşlı görünmeye neden olmaktadır. Bu gibi ürünlerin sürekli kullanılması saçın daha mat ve solgun görünmesine neden olacaktır.
Bayanlar sarı saçlardan hoşlansa da hem görünüm hem de pigmentleri etkilemesi nedeniyle olduğundan daha yaşlı görünülmesine neden olacaktır. Sarı saç yerine daha canlı gösteren koyu tonlar tercih edilebilir.
Saç uçlarının soğuk ya da sıcak hava, rüzgar ve bakımsızlık nedeniyle kırılması, yaşlı görünmeye neden olan bir diğer saç hatasıdır. Düzenli olarak saç uçlarından kırıkları aldırmak çok daha hoş görünmenizi sağlayacaktır.

  Alıntı Hızlı Cevap