Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2015, 23:04   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Gümüş Rengi Nasıl Kombinlenir?



Kombinlerde farklı bir uyum yakalamak amacıyla tercih edilen renklerden birisi de gümüş rengidir. Her mevsim ve her yerdeki kombinler için vazgeçilmez tonların başında gelir. Yapıldığı birçok kombinde muhteşem şıklık ve tarz bir görünüm elde edilebilir. Bunun için gümüş rengi kombinlerde dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır.
Kıyafetin tamamen gümüş renginden oluştuğu kombinlerde bir bütün halinde her parça gümüş rengi seçilebilir. Özellikle davetlerde ve özel günlerde tercih edilecek bir kombindir. Bu kombinde önemli noktalardan birisi seçilen parçaların hepsinin taşlı ve parlak olmamasıdır. Sade gümüş bir rengi elbise üzerine gösterişli takı ve çanta tercih edilebilir. Bunun dışında pul ve taşlı gümüş bir elbise tercihinde ayakkabı ve çanta seçimi mümkün olduğunca sade olmalıdır. Renk katmak amacı ile canlı kırmızı tonlarında bir ruj ve siyah göz makyajı yapılabilir. Böylece şık ve göz alıcı bir kombin elde edilebilir.
Gümüş rengine en uygun renklerden birisi pastel tonlarıdır. Pastel pembe, şeftali rengi ya da bej tonları bunlar için en ideal renklerdir. Gümüş rengi bir elbiseye ayakkabı, takı ya da aksesuarlarla renk katmak için bu renkler tercih edilebilir. İki rengi de belirgin şekilde göstermek isteyenler ise bu tonları iki parça şeklinde kullanabilir. Seçilecek olan pastel tonları blazer ceketlerde, ayakkabı da, alt parçada ve aksesuarlarda değerlendirilebilir. Alternatif olarak gümüş rengi ile de harmanlanabilir. Gümüş rengi çantaya renkli taşlar, elbise üzerine bu renklerden kemer ya da takılarla uydurulabilir.
Gümüş rengi siyah kombini ise en asil kombinlerden birisidir. Düz sade siyah bir elbiseye gümüş rengi ayakkabı, çanta ya da takılarla hareket katılabilir. Kırmızı ruj seçimi de bu kombin için en doğru tercihlerden birisidir.
Birçok renkle kolayca harmanlanabilen gümüş rengi mor, turkuaz, gece mavisi, turuncu, safir rengi gibi canlı renklerle de uyum içindedir. Bu renklerin kullanılması ile çok canlı kombinler elde edilebilir. Bu kombinde önemli nokta üçüncü, baskın rengin bu kombinde kullanılmamasıdır.
Gümüş rengi şık davetlerin ve özel gecelerin vazgeçilmez rengidir. Doğru renkler, bakımlı saçlar ve uygun bir makyajla çok şık, tarz görünüm yakalamak mümkündür.
  Alıntı Hızlı Cevap