Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2015, 18:21   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Doğal Görünüm İçin Ahşap Tasarımlar




Mekânlarınızda ahşap tasarımlar kullanmak ahşabın sade ve doğal görünümüyle ortamınıza hem ferahlatıcı hem de sağlıklı bir hava katmanın en pratik ve şık yollarında biridir.
Kapınızdan dolaplarınıza, süs eşyalarından mobilyalarınıza kadar birçok yerde kullanabileceğiniz ahşap tasarımlar özellikle yaz aylarında bahçe ve balkon düzenlemelerinde beyaz ve keten kumaşlarla kullanılmak için idealdir. Birçok renk ve kumaş çeşidiyle kombinlenebildiği için ve dayanıklı bir yapıda olması nedeniyle de tercihlerinizin arasında yer alması gereken yegâne mobilya tipidir ahşap.
Eğer evinizde fazladan süs eşyası kullanabileceğiniz yeterli alanınız yoksa ve yine de evinize doğal bir görünüm katmak istiyorsanız ahşap görünümlü duvar kâğıtları kullanabilirsiniz. Ancak bunu yaparken ortamınızı çok boğmamak dikkat etmeniz gereken noktalardan.
Çok kitap okuyan biriyseniz ve evinizde eşya karmaşası istemiyorsanız bunun en iyi ve dekoratif çözümü ahşap bir kitaplık olacaktır. Ahşap bir kitaplık evinize doğal bir görünüm kazandıracağı için evinizde ferah bir hava oluşacaktır. Bu tür kitaplıkların raf sayılarını istediğiniz genişlikte ve boyutta ayarlayabilirisiniz. Bu sizin kitaplarınızın çokluğuna kalmıştır.
Kitaplarınızı rahat okuyabilmek için ahşabın doğallığını bozmayacak yine ahşaptan bir sallanan sandalye ya da koltuk edinebilirisiniz.
Ahşap mobilyalar ve pencereler sağlıklı olduğu kadar şık görünüşlü olmalarıyla da mekânlarınız için ideal seçimdir.
Misafir odanızda ahşap dolaplar, kolları ve ayakları yine ahşap olan mobilyalar veya ahşap sehpaların yanında masanızın üzerine, dolap raflarınıza koyabileceğiniz ufak tefek ahşap süsler ya da kahverengi tonlarında birkaç tane ufak mum yerleştirmek dekorasyonunuzun tamamlanmasına yardımcı olur.
Eğer iş yerinizin hoş görünmesi için ahşap tasarımlar kullanmak istiyorsanız bunun için masalarınızı ahşaptan seçmeniz ve çok fazla olmamak şartıyla ahşaptan süsler kullanmanız işinize yarayacaktır. Örneğin; biblo, küçük bisiklet maketleri, ahşap mumluk, fotoğraf çerçevesi vb.

  Alıntı Hızlı Cevap