Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2015, 17:36   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Yatak Odasında Çiçek Deseni Nasıl Kullanılır?




Ev dekorasyonunda çiçek deseni kullanımı, mekana neşeli, canlı ve taze bir hava katar. Ev içindeki hemen hemen her mekanda çiçek deseni rahatlıkla kullanılabilir. Buna uygun country tarzı oluşturulmuş bir dekorasyon ve açık renk dekorasyon öğeleri ile harmanlanmış çiçek desenleri doğru uygulandığı her mekana şıklık ve estetik katacağı gibi canlılık verecektir. Aynı zamanda büyük ve nostaljik çiçek desenleri ile de mekanda retro rüzgarı estirmek doğru dekorasyon ile fevkalade şık bir görünüm oluşturacaktır. Yatak odaları da çiçek deseni öğesinin rahatlıkla kullanılabileceği alanlardan birisidir.
Bilindiği üzere yatak odası şıklığının da diğer alanların görünümü gibi kişesel motivasyon ve mutluluk açsından payı bulunur. Ayrıca yatak odası uzun geçen günün ardından gelip dinlenilen, günün neredeyse yarısını kaplayabilen uyku saatlerinin geçirildiği alan olduğundan bu konuda yatak odasının ekstra bir önemi vardır. Bu sebeple yatak odasında çiçek desenleri gibi motivasyon yükseltici öğelerden yararlanılması iyi bir tercih olacaktır. Country tarzı döşenmiş bir yatak odasının açık renk ağırlıklı öğeleri mekanı aydınlatacak ve ferahlatacaktr. Küçük çiçek desenli detaylara sahip kilimler, perde ya da yatak örtüleri yatak odası kullanımına uygun olacaktır. Beyaz, bej, krem rengi gibi açık renklerde contry mobilyalar yatak odasının şıklığını ve ferahlığını tamalayacaklardır. Papatya deseni öğesi hafif ve gözü yormayacak bir görünüm verdiğinden hem perde hem yatak örtüsü için kullanılabilirdir. Fakat aynı mekanda aynı öğeden iki defa yararlanmak sadece papatya gibi hafif desenler için mümkün olabilecek bir durumdur. Renkli çiçekler yoğun kullanım halinde göz yorabilecek sonuçlar verebilirler. Açık renk duvarlar retro görünüme uygun olacaktır.
Yatak odası dekorasyonunda büyük çiçek desenli öğelerden yararlanmak isteyenler sadece perde ya da yatak örtüsü kullanımında bu desenden yararlanarak hedefledikleri nostaljik görünümü yakalayabilirler. Mekan içerisinde yine nostaljik görünümü tamamlayacak bir yatak başı, komidin ya da makyaj masası kullanımı tercih edilebilir. Yine bu şekilde bir dekorasyonda da beyaz, bej, krem rengi gibi açık renklerde mobilyalar kullanımı şık bir uyum oluşturacaktır. Büyük çiçek detayları bulunan bi tekstil ürününün yanı sıra uyumlu desene sahip bir baş ucu lambası da estetik görünümü tamamlayabilecek bir görünüm oluşturacaktır.

  Alıntı Hızlı Cevap