Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2015, 19:24   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Saç Renginize Göre Gelin Saçı Modelleri

“ Esmer, sarışın, kumral ya da kızıl... Sizin renklerinize uygun gelin başı modelleri, aksesuarları ve makyaj renkleri neler öğrenin! „
Esmer Gelinler

Yaygın görüş, esmerlere uzun saçın yakıştığı yönündedir. Bu yüzden esmer gelinlere önerimiz uzun saçlarını gözler önüne seren sade gelin başı modelleri yana seçim yapmaları. Canlı bir orkide ya da tüllü bir aksesuarla gelin başınızı süsleyebilir; kısa kesilmiş kahküllerle ifadenize masumiyet katabilirsiniz.



Sarışın Gelinler

Sarışın gelinler için bu senenin en uygun trendi, doğal ve örgülü gelin başı modelleri. Doğal dalgalarla buklelendirilmiş saçlarınızı bir tokayla yandan tutturabilir, duvağınızın altından omuzlarınıza dökülmüş şekilde kullanabilir ya da doğal bir topuzla tepeden toplayabilirsiniz. Yapmamanız gereken şey ise, fazlasıyla sabit ve kalıplı bir model kullanmak.



Kumral Gelinler

Kumral gelinler, özellikle de saç renkleri hafifçe gölgelendirilmişse, saçlarının dokusunu gözler önüne serecek maşalı gelin başı modelleri kullanmalılar. Hafif buklelerle, feminen bir görünüm yakalayabilirsiniz. Saçlarınızı yandan ayırmayla ya da ensede yapılan bir topuzla da bu etkiyi sağlamanız mümkün. Kumral saç rengine açık renk gözlerin çok yakıştığı bilinen bir gerçektir. Eğer açık renk gözleriniz yoksa, renkli lens kullanmak da sizin için cazip bir seçenek olabilir. Ama biz her zaman doğal olanın en güzeli olduğu kanaatindeyiz.



Kızıl Gelinler

Eğer kızıl saçlı bir gelinseniz, yeterince renklisiniz demektir. Beyaz kumaş bir çiçek, incilerden yapılmış bir toka, ya da gelin topuz modelleri içinden sade bir seçenek sizi ilgi çekici kılmaya yetecektir. Kızıl saçlarınızın çerçevelediği yüzünüzü doğal tonlarda bir makyajla renklendirin. Dudaklar gül ve şeftali tonlarında bir rujla parlatılırken gözlerde buğulu bir etki yaratan toprak tonlarını kullanmanız yerinde olur.



  Alıntı Hızlı Cevap