Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2015, 19:20   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart En Güzel Gelin Saçı Modelleri

“ Saçlarınızı, en güzel aksesuarınızı düğünde nasıl kullanacaksınız? „
Evet bayanlar; saçlarınız... En güzel gelin aksesuarınız. Düğün gecesi saçlarınızla yapacağınız gösteri için çalışmalara hemen başlamalısınız. Bakım, kesim, renk değişimi gibi konularla aylar öncesinden ilgilenmeye başlayın. İşte size değişik boy ve renklerde ideal gelinbaşı örnekleri...
Taçlanan İhtişam

Düğününüzde gerçek bir prenses gibi görünmenin en garantili yolu; ihtişamlı bir topuzu, bir taç ya da gösterişli saç aksesuarlarıyla süslemektir. Saçın doğal renklerinin birkaç ton açığıyla gölgelendirilmesi ve yapay bukleler yerine doğal dalgalarla şekillendirilmesi iyi sonuç verecektir. Geniş alınlı gelinler kakül yardımıyla yüzlerini çerçeveleyebilirler.

Dalgalarla Gelen Özgürlük

Özgür ruhlu Düğün.com gelinleri! Biliyoruz ki, düğün gecenizde güzelliğinizden ödün vermeden saçlarınız omuzlarınızda nasıl dans edeceğinizi hayal ediyorsunuz. Evet yanılmadınız; gelinler, saçlarını topuz yapmadan da güzel görünebilirler. Bunun için uzun saçlarınıza iyi bakın ve kuaförünüzle güzel bir model belirleyin. Saçlarınızı yarım toplayabilir, yandan saç aksesuarlarıyla tutturabilir ya da daha oryantal bir görünüm için alnınızdan geçen zincirler kullanabilirsiniz.



Kısa ve Net

Kısa saçlı gelinler; düğün gününe kadar saçlarınızı uzatmaya uğraşmayın boşuna! Kısa gelin saçları için güzel fikirlerimiz var. Hareketli dalgalarla kabartılan saçlar, kafes duvakla kır düğünlerinde kullanılabilir. Dalgalı ve açık bir saç modeliyle kullanacağınız duvağınızı alnınızın üstünde değil de kafanızın arkasına doğru takarsanız alışılmaşın dışında bir etki yaratabilirsiniz. Eğer saçlarınız orta uzunlukta iseler, enseden topladığınız saçlarınızdan serbest kalanını hafif bir gölgelendirmeyle aydınlatıp yüzünüzü çerçeveleyebilirsiniz.

Bahar Örgüleri

Açık hava düğünü düşünüyorsanız özellikle örgülü saç modellerine göz atmalısınız. Çift , kalın ya da dağınık tarzda örgü stillerinden biri mutlaka size göredir. Örgü tipi saç modelleri özellikle kullanım kolaylığı yüzünden de çok tercih edilir. Sağlam bir örgü, en hareketli danslarda bile bozulmaz, gece boyu rahatça hareket edebilirsiniz böylece.
Doğal Saçlar

Sade bir gelinliğiniz varsa gelinliğinizle orantılı olarak sade bir saç stili kullanabilirsiniz. Naturel saç dalgaları, hem şık hem de doğal görünümlü bir gelin olmanızı sağlar. Özellikle bahar aylarında olacak bir düğün planlıyorsanız doğal saç modellerinden birini ve ufak çiçek aksesuarlarını kullanarak çok hoş bir çift oluşturabilirsiniz.


  Alıntı Hızlı Cevap