Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2015, 18:44   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Çocuk Ruhlu Gelinlere 8 Sıra Dışı Öneri

“ Çocuk ruhlu Düğün.com gelinleri, size güzel haberlerimiz var. Artık düğünler kasıcı ve resmi törenler olmaktan çıktı. Bu da demek oluyor ki düğün organizasyonunuzda hayal gücünüzü dizginlemenize gerek kalmadı. İşin içine hayal gücü girdiğinde ise içinizdeki çocuğun sesini dinleme zamanı gelmiş demektir. İşte size “Belki evleniyorum ama hala büyümedim!”diyen Düğün.com gelinleri için organizasyon şirketleri tarafından uygulanabilecek olan neşeli fikirler... „
Balon Davetiyeler

“Ne kadar eğlenceli olursa olsun, kağıda basılmış davetiye modelleri benim çocuk ruhumu yansıtamaz!” diyorsanız tüm davetlilere, üzerine düğün tarihinin, mekanının yazılı olduğu bir balon ve balonu şişirmeleri gerektiğine dair küçük bir not gönderip nasıl bir düğüne geliyor olduklarının ilk sinyallerini verebilirsiniz.
Lunapark: Bu Kez Evlenmeye Geliyoruz!

“Şık bir otel mi, bana uymaz...”, “Bohem bir kır düğünü mü, hiç tarzım değil” diyor ve alışılagelmiş düğün mekanlarına karşı mı çıkıyorsunuz? O zaman düğün mekanı olarak renkli bir lunaparka ne dersiniz? Aletleri çalıştırma izni almak için önceden görüşmelerinizi yapın ve düğününüzü olmasa da düğün fotoğrafı çekiminizi orada yapın. En eğlenceli düğünün sizinki olacağına hiç kuşku yok!


Gelin Motorsikleti

Klasik bir Dodge, şık bir Limuzin ya da spor bir Porsche yerine, düğün mekanına rüzgarı hissedeceğiniz, sevdiceğinize sıkı sıkı sarılacağınız ve üzerinde mutluluktan bağıra çağıra şarkı söyleyeceğiniz bir Vespa’yla giriş yapmak paha biçilemez olacaktır. Misafirleriniz düğün mekanına merdivenlerden inecek klasik bir çift beklerken siz motorsikletle bahçeden içeri dalsanız, çok tatlı olmaz mı?
En Sadık Sağdıç

Bugüne kadar en sadık dostlarınız olan evcil hayvanlarınızı en mutlu gününüze davet etmemek olmaz! Düğünün baş konukları, nedimeler ve sağdıçlar olarak etrafta koşuşturacak olan kedi ya da köpeğiniz için taşlı bir tasma, minyatür bir smokin ya da şirin bir tütü harika olacaktır.
Çocuk Menüsü

Siz de katıldığınız düğünlerde, garsonun arka masaya götürdüğü çocuk menülerine göz dikenlerden misiniz? Sizin düğününüzde kimsenin gözü arkada kalmasın. Düğününüzde sizin gibi çocuk ruhlu davetlileri sevindirmek ve hem gözlerini hem de karınlarını doyurmak için pizza, hamburger ve spagetti içeren bir büfe hazırlatabilirsiniz.
Popcorn Servisi

Düğününüz ve siz bu kadar eğlenceliyken, eminiz ki barkovizyon gösteriniz de konuklara keyifli dakikalar yaşatacaktır. Konuklar videonuzu izlerken, küçük kaselerde popcorn dağıtarak onları hem şaşırtırsınız, hem de keyiflerine keyif katarsınız.
Nikah Şekeriniz Sürpriz Olsun

Son yılların şeker büfeleri de hiç fena fikir değil, evet...Ama biraz fazla mı moda oldu ne? Şeker büfesi yerine nikah şekeri olarak sürpriz yumurta dağıtmak 7’den 70’e tüm davetlilerin yüzünü güldürecektir. Onlar oyuncakları yapmaya çalışırlarken çekilecek fotoğrafları ise sizinkini...
  Alıntı Hızlı Cevap