Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2015, 18:00   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Nişanlığınızı Hazır Almak mı Yoksa Diktirmek mi Daha Doğru?

“ Hazır bir gece elbisesi mi yoksa özel dikim bir abiye mi daha doğru bir seçim olur? Her iki seçeneğin artılarını ve eksilerini sizin için araştırdık. „
Haute couture de denilen özel dikim elbise size gerçekten uygun mu? Yoksa hazır bir elbisenin üzerinizde nasıl durduğunu görüp beğenerek mi almalısınız? Her iki seçeneğin de bazı avantajları ve dezavantajları var. Onlar neler mi?
Hazır Elbisenin Avantajları

Hazır bir nişanlık seçmenin en büyük avantajı süprizlere yer bırakmamasıdır. Acaba bitince nasıl olacak, ya istediğimden farklı çıkarsa gibi endişeleriniz olmayacak. Aralarından size en çok yakışanı seçip, gerekli olursa ufak düzelttirmeler yaptırmanız yeterli olacaktır.
Hazır Elbisenin Dezavantajları

Hazır elbiselerin en büyük dezavantajı ise, standart vücut kalıplarına göre dikiliyor olmalarıdır. Siz 38 veya 40 beden giyiniyor olabilirsiniz fakat, aynı bedeni de giyinseler her kadının farklı vücut özellikleri vardır. Geniş kalçalı ama ince belli birine olan 38 beden bir kıyafet, yine 38 beden giyen fakat dikdörtgen vücut hatlarına sahip birinde bambaşka duracaktır.



Özel Dikim Elbiselerin Avantajları

Özel dikim abiyelerin en büyük avantajı; sizin vücut hatlarınıza göre dikiliyor olması ve herkeste görebileceğiniz değil de sadece size özel bir model olmasıdır. Hani hazır bir elbise görüp çok beğenir ama keşke şurası öyle değil de böyle olsaymış deriz ya... İşte özel dikim nişanlığınız için tüm hayalgücünüzü ve isteklerinizi ortaya dökebilirsiniz.
Özel Dikim Elbiselerin Dezavantajları

Özel dikim bir abiye alırken sizi bekleyen en büyük tehlike, terzinizle tam olarak anlaşamamış olmanız olacaktır. Aylarca dikimi için uğraşılan, beklenen, hayal edilen elbisenizin son halini gördüğünüzde büyük bir şok yaşamak istemiyorsanız, terzinizin tarzını gerçekten sevdiğinizden ve sizin isteklerinizi tam olarak anladığından emin olmalısınız.


  Alıntı Hızlı Cevap