Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2015, 22:29   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Evlilik Teklifi Anından Düğüne Kadar Sizi Neler Bekliyor?

“ Düğününüze doğru hızlı adımlarla ilerlerken nelerle karşılaşacağınızı biliyor musunuz? Peki teklif aldıktan sonra düğün planlamasına nereden başlamalı? Sağlığınızdan aile ilişkilerine kadar her şeye ekstra özen gösterirken detaylarda boğulmamak ve programlı ilerlemek istiyorsanız bu yazı tam size göre! „
Aile İlişkileri

Yaşasın, evleniyorsunuz! Yeni bir eviniz, düzeniniz ve aileniz olacak. Ve yeni akrabalarınız! Sevdiğiniz kişinin yakınları artık sizin de yakınlarınız olacak. Evlilik hazırlıkları süresi aynı zamanda sizin yeni akrabalarınızı tanıma, sıcak ilişkiler geliştirme ve kendinizi onlara tanıtma döneminiz olacak. Ayrıca evlilik sürecinde aile içi anlaşmazlıklar nasıl aşılır hemen öğrenmelisiniz. Aile ilişkileri ile ilgili altın kural: Ne çok yakın ne çok uzak!

Plan, Program, Zamanlama

Öyle hemen romatik hayallere kapılmayın. Romantik düğün gecenizde bir kelebek gibi mutluluktan uçuşmak istiyorsunuz değil mi? Öyleyse alın bakalım defteri, kalemi, tableti elinize. Düğün planlamak, birbirine yabancı iki aileyi ve arkadaş grubunu biraraya getirip eğlenmelerini sağlamak kolay iş değil. Düğünün organizasyonu, kıyafet ve aksesuarların satın alınması, yeni evin kurulması hep zaman ve uzmanlık isteyen işler. Düğün planlama ile ilgili altın kural: Profesyonellerle çalışın! Acaba düğün hazırlıklarında ideal zamanlama ile ilgili yeteri kadar bilginiz var mı?
Alışveriş, Alışveriş, Alışveriş!

Spor ayakkabılarınız hazır mı? Şaşırmayın öyle; bunca alışveriş turuna topuklularla çıkıp daha düğün günü gelmeden kendinizi sakatlamak istemiyorsunuz, değil mi? Dekorasyondan güzelliğe, emlaktan mobilyaya, tekstilden hizmet sektörüne kadar öyle çok konuda alışveriş yapacak, o kadar çok yere imza atacaksınız ki... Tüketici olarak haklarınızdan haberdar olun. Alışveriş için altın kural: Seçici bir müşteri olun, fiyat ve hizmet karşılaştırması yapın.

Haydi Biraz Eğlenin!

Sadece kendinizi mi? Eşiniz de düğün planlama maratonunda en az sizin kadar yorulacaktır. Bu yüzden yorulduğunuzu fark ettiğinizde kendinizi zorlamaktan çekinin. Ufak molalar, masaj ya da spa seansları hem kendinizi iyi hissetmenizi sağlar, hem de vücudunuzu rahatlatarak daha sağlıklı kararlar almanızı da sağlar. Eğer düzenli olarak spor yapıyorsanız planlama sürecinde vakit darlığından haftalık sporunuzu tamamen kesmek yerine daha hafif bir şekilde spor yapmaya devam ederek sıkı bir vücut sahibi olabilirsiniz. Müstakbel eşinize ufak sürprizler yapmayı da unutmayın sakın. Enerjik ve mutlu bir düğün çifti olmak içinse altın kural; sağlıklı beslenmektir.

İyi Bir Dinleyici Olmanın Önemi

Müstakbel eşinizin düğün planlama sürecinde en çok size ihtiyacı vardır. Onun fikirlerini dikkatle dinlemeli ve anladığınızı belirtmelisiniz. Ortak alacağınız kararlar doğrultusunda ortaya muhteşem bir düğün çıkacak! Bu süreçte, pozitif ve yapıcı bir tavır sahibi olmalı ve problemlere sakince yaklaşmalısınız. Siz de bir ömür sürecek bir birliktelik istiyorsanız mutlu evliliğin dokuz gizli kuralını mutlaka bilmelisiniz.Sevginizi göstermek için bir neden aramayın. Eşinizle bu süreçteki iletişiminizde altın kuralın; uzlaşmacı ve çözüme odaklı davranmak olduğunu da unutmayın!
  Alıntı Hızlı Cevap