Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2015, 22:26   #1
buse
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 15 Nisan 2015
Mesajlar: 12,520
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Düğününüzü Nasıl Planlarsınız?

“ Harika bir evlilik teklifinin ardından geçen duygusal günlerden sonra artık düğününüzü planlama zamanı! Peki ama düğün planlamasına ne zaman başlamalı, önce neleri yapmalı? „
Tembellik Zamanı Bitti

İstanbul'da her sene 166.000 düğün yapılıyor! Evet, yanlış okumadınız. İşte tam da bu nedenle düğün hazırlıklarınıza hemen başlasanız çok iyi olur. Özellikle istediğiniz düğün tarihi ve mekanını boş bulabilmek için en az 7-8 ay, hatta 1 sene önceden rezervasyonunuzu yaptırmanız gerekiyor. Sonrasındaysa gecikmeden organizayson firmanızla anlaşın ki düğün hazırlıklarınız sırasında etekleriniz tutuşmasın!



Bir Ajandanız Olsun

İlk işiniz olan düğün tarihini belirleme işini hallettikten sonra, hemen Ajandam Aracı'na gidip düğün tarihinizi giriyorsunuz ve ta taaa! Düğün.com sizin için düğün tarihinize göre yapmanız gerekenleri hafta hafta çıkarıyor. Daha büyük bir rahatlık düşünebiliyor musunuz? Bundan sonra tek yapmanız gereken; düzenli olarak ajandanızı kontrol edip, yaptığınız işlerin yanına tik atmak olacak. İşte hazırlıklara başladık bile!



Bütçenizi Bilin

Düğün planlamanıza başlar başlamaz Bütçem Aracı'nı da kullanmaya başlayın. Hayalleriniz sizi biraz yükseklere sürükleyebilir ama Bütçem Aracı'nız size bütçeyi aşıyor olduğunuzu hatırlatacak. Mekan, gelinlik, damatlık diye başladığınız tahmini bütçe hesaplamanızda aklınıza hiç gelmeyecek ufak tefek bir dolu harcama daha çıkacak. Tüm bunları da unutmadan doğru bir bütçe yapabilmeniz için düğün giderlerinin hepsini Bütçem Aracı’nda bulabilirsiniz.
Zaman Ayırın

En büyük derdinizin zaman sıkıntısı olduğunu biliyoruz ve bu zaman darlığında yerinizden bile kalkmadan, düğününüzü bilgisayarınızdan planlayabilmeniz için çalışıyoruz. En yeni trendler, galeriler, bilmeniz gerekenler, indirimler, tüyolar, düğün planlama araçları ve daha pek çok hoşluk Düğün.com ile elinizin altında. Kendinize güzel bir program yapın ve her gün düğününüzle ilgili biraz araştırma yapmaya çalışın. Emin olun, baktığınız modeller, incelediğiniz firmalar, okuduğunuz yazılar düğününüzü kafanızda çok daha iyi planlamanıza yardımcı olacak.
Görevleri Paylaşın

Bu işi başarıyla tamamlamanın en iyi yolu düğün planlamada görev paylaşımıdır. Eşiniz de, siz de yolun her adımına katkıda bulunmalısınız. Ayarlanması gereken detayları listeleyin ve bu listeyi ikiye bölün. Herkes sevdiği ve yapabildiği görevleri seçerse, işlerin ne kadar kolaylaştığını siz de göreceksiniz. Siz düğün planlamada onun performansını arttırın. Bu çözüm; damadı da yardım etme pozisyonundan çıkartıp, olayın bir parçası olmaya itecek.
Önemli Önlemler

Konu, firmalarla yapacağınız sözleşmelere geldiğinde biraz daha dikkatli olun. Sözleşme yaptığınız kişi ister çiçekçiniz, ister fotoğrafçınız, ister düğün mekanınız olsun; sözleşmede talep ettiğiniz tüm detayların yazılı olduğundan emin olun. Karşılıklı konuştuğunuz her şey sözleşmede de yazıyor olsun ve belge üzerindeki tarih, saat ve yer gibi ayrıntıları iyice kontrol etmeden imzalamayın.
  Alıntı Hızlı Cevap