Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2015, 12:55   #1
eg24
Avatar Yok
Üyelik tarihi: 20 Şubat 2015
Mesajlar: 4,097
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Standart Rüyada Fatura Görmek

Üzerindeki rakamlara çok dikkat etmek gerekir. Yorum ona göre yapılır.

Rüyada fatura görmek, mal ve zenginlikle yorumlanır. Rüyada bir mala karşılık bir faturanın bedelini ödediğinizi görmek, yeni bir mülkün sahibi olacağınıza veya yeni bir eve taşınacağınıza; başka birine bir fatura verdiğinizi görmek, kendi malınız olan bir evi veya bir arsayı başka birine sattığınıza delalet eder.

Fatura kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır. Ancak rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en önemli özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin açıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir. Bunun için mutlaka sitemizin arama bölümünü kullanınız.
Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir. Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Baze ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlandığınızda ve yorumlarken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.
Bir rüyayı tabir etmek, yorumlamak gerçekten zordur. Fakat bilmelisiniz ki burdaki açıklamalar yıllarca biriktirilmiş bilgilerin ve deneyimlerin ürünüdür.
Rüyanızda ana nesne olarak Fatura görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
  Alıntı Hızlı Cevap